Bylinkové kuracie plátky

visibility92 Views

Potrebujeme:

  • 8 plátkov kuracích pŕs (po 60 – 70g),
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • zmes sušených byliniek ( petržlenová a zelerová vňať, bazalka)
  • hladká múka
  • 2 lyžice oleja
  • 2 lyžice masla

Postup prípravy:

  1. Kuracie plátky zľahka naklepeme, posolíme, okoreníme, posypeme bylinkami, obalíme v múke a na oleji prudko opražíme.
  2. Plátky vyberieme, pridáme maslo,  zmes byliniek, mäso vrátime naspäť do hrnca a krátko podusíme.
  3. Podávame s pečenými zemiakmi a Jablkovým Magic Chutney.
Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota January February March April May June July August September October November December