Sviečkové rezy na farebnom korení

visibility147 Views

Potrebujeme:

  • 8 rezov zo sviečkovice (asi po 75g)
  • soľ
  • drvené farebné korenie
  • 2 lyžice oleja
  • 1 lyžica masla
  • hladká múka

Postup prípravy:

  1. Rezy zo sviečkovice jemne naklepeme hranou ruky, posolíme, pokoreníme a necháme chvíľu odležať.
  2. Na oleji ich prudko opečieme. Pridáme maslo, do ktorého sme prstami vtlačili troška  hladkej múky.
  3. Maslo necháme vo výpeku pomaly rozplynúť. Mäso podľa potreby obrátime.
  4. Sviečkové rezy na farebnom korení podávame so zemiakovým pyré a Čučoriedkovým Magic Chutney.
Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota January February March April May June July August September October November December